Roy Hoornweg

Leef je dromen na, voordat het illusies worden.
LEES VERDER HIER BENEDEN
bedrijf

Spreken op uw bedrijf.

Mijn leefspreuk: Leef je dromen na, voordat het illusies worden.
Mijn kernwoorden: Positief, Hardwerkend en Sportief

Dit zijn de pijlers van mijn presentatie.
Ik neem uw mee door mijn carrière. Waar de droom is begonnen om ooit een Olympiër te worden. Hoe het in het begin zeer voortvarend ging. Tegenslag nooit gekend werd tot die ene blessure. Mijn diepste dal en hoe ik daar weer ben uitgeklommen. Dat alles gekoppeld aan het bedrijfsleven.

Website Roy (7)
bedrijf
school
Website Roy (10)

Spreken op school.

Als ambassadeur van een Positief Klimaat in Papendrecht, heeft de gemeente mij als ‘rolmodel’ bestempeld voor de jeugd.

Deze eervolle vermelding neem ik graag tot mij, om de kinderen uit groep 8 duidelijk te maken in de vorm van een presentatie dat je met plezier in de sport, de grootste tegenslagen kan overwinnen. Dat alles niet vanzelf gaat en als je later topsporter, dierenarts of piloot wil worden, hard moet/wil werken om jou droomdoelen te bereiken. Heb je plezier in wat je doet, dan stijgt je zelfvertrouwen en gaat alles beter.

Na het positieve verhaal is er de mogelijkheid om een uur actief te gaan bewegen op een leuke en speelse manier. (te combineren met de gymles)

socialbroker

Social Brokers.

In 2016 heb ik mijzelf aangemeld als social broker.

In de winter van 2017 is dit publiekelijk gemaakt door middel van een grote poster in verschillende bushokjes in Papendrecht.

Wat doet dit platform eigenlijk?
Social Brokers is gericht op alle jongeren, zij voorkomen dat kleine problemen zomaar groter worden. Het zijn de vertrouwde mensen rondom jongeren (familie, vrienden en bekenden), die nu ook al helpen en adviseren. Waarom dan een Social Brokers project? Om deze mensen te laten realiseren wat zij doen, zodat we samen krachten kunnen bundelen, ervaringen delen en zo een netwerk kunnen opbouwen wat niet alleen goed is voor de jeugd, maar voor iedereen.

Mijn advies:
Durf verder te vragen, geïnteresseerd te zijn, luister naar diegene en stel een gerichte vraag, niet bang zijn om dieper in een gesprek te gaan dan alleen; Hoi, Hoe is het?

socialbrokerroyhoornweg
socialbroker
contact

Naast mijn hoge streven als topatleet vind ik het belangrijk dat er gezond en sportief geleefd wordt. Benieuwd naar wat ik voor jou, jouw bedrijf of school kan betekenen? Van een presentatie tot een dag vullend programma inclusief locatie en catering, de mogelijkheden zijn eindeloos. Stuur me een berichtje en kom in contact!

contact
school