januari 28, 2018 admin

Hallo en welkom op mijn vernieuwde website.

Een introductie is niet meer nodig, alle informatie is terug te vinden vanaf de homepage. Waarom een vernieuwde site, die andere zag er toch prima uit? Dit was ook zo, maar zeer slecht onderhouden. De tijden zijn veranderd, zo is de site korter en bondiger geworden. Plaatjes zeggen soms meer dan 1000 woorden en doordat er nieuwe kansen zijn ontstaan heb ik een pagina als ambassadeur toegevoegd.

Ten tweede merkte ik dat mijn website nog zeer regelmatig werd bezocht, dat facebook en twitter qua social media minder populair zijn en mijn grootste punt; ik mistte het schrijven. Ik kan schrijven over van alles, schrijven wat ik mee maak, schrijven over wat ik onderweg zie en denk, schrijven over de mensen die ik ontmoet, soms inspirerend, soms droevig, maar meestal heel positief ingesteld. Het verschil van een website en een maandelijkse nieuwsbrief is dat er geen kwestie van moeten inzit. Ik schrijf wanneer ik wil schrijven en waarover ik wil schrijven, dan krijg je vaak de beste verhalen op papier.

Ik ga u daarom niet beloven dat er elke week een nieuwe blog op mijn site komt te staan en ook niet elke maand. Soms worden het er 3 in een week, dan een maand niet, ik laat mijn gevoel spreken. Mijn Instagram (beelden spreken meer) is wel gekoppeld aan mijn site dus er is altijd beweging.

Het heeft bijna twee maanden geduurd voordat de site in mijn beleving is, zoals die moest zijn. Ik wil in deze blog daarom Jeroen Sonneveld bedanken. Hij is mijn webdesigner en heeft vele uren met mij aan de telefoon gehangen en ik zal eerlijk zijn, ik was niet de makkelijkste klant.

Mijn doel is streven naar het beste, daarvoor train ik elke dag, let ik op mijn voeding, herstel ik van een blessure in extreme. Zwembad, aquajoggen, crosstrainer en sportschool. De visie is altijd vooruit gericht, of dit nu voor, tijdens, of na de hardloopcarrière is. Hopelijk is het streven naar het beste terug te zien in mijn website.

Als de inzet er is, in alles wat je doet, komt het resultaat vroeg of laat in positieve zin op je pad. Kan je trots zijn op het proces en kan je extra genieten. Zo geniet ik vandaag extra van de zon, een goede hardloop zweeffase langs de Noord en het schilderijachtige uitzicht richting het historische Dordrecht.

Ik hoop dat u geniet van mijn website en ik zal zeggen, tot mijn volgende blog.